2010. április 10., szombat

Cosplay hét...


Ez a hét a cosplaynek volt szentelve. A barátnőm átjött és együtt kezdtük megtervezni és megvarrni a szoknyát, és mit ne mondjak nagyon büszke vagyok magunkra, mert nagyon jól sikerült ^^. A kézizét is elkezdtük, az is is jól halad ( ez a kézizé, Mikunál van a Vocaloidból, de mi csak ennek hívjuk xD)
Egyik ilyen napon a Luca (bnőm) már elég késésben volt, ezért, hogy gyorsabban a buszhoz érjen gondoltam menjünk ki biciklivel xD. Ezt úgy képzeljétek el, hogy 5-6 kilós táskával ráült a biciklim csomagtartójára. Természetesen elején nagyon nehezen indultunk el és az egész jobbra, balra dülöngélt, mi szakadtunk a röhögéstől és ráadásul a buszt sem értük el :D :D Szóval még további 15 percünk volt gyakarolni :P. Nagyon jóó volt.

Mivel elég sok anyagom van mostanában gondolkoztam, hogy mit is kéne csinálnom belőle. Lassan lesz egy elképzelésem, amit meg akarok valósítani....és még mindig nézegetek printes szoknyák után. wáááááá. minden nap fölmegyek EGL-re de eddig semmi elérhető áron, és a bodyline sem méltóztat újabb szoknyákat felrakni T.T. Egyszóval álmodozhatok tovább.

A mai nap újabb cosplay nap lesz, aztán kb 2 hét csak tanulás , ugyanis eljött a TZ-k hete, minden nap minimum 1 TZ -.-"( és mindegyiknek 5-nek kell lenni :S ) szóval nem fogok unatkozni.

És naagyon várom a meetet ^^ wáááá de jó lesz. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése