2010. május 4., kedd

Kirándulás >.>

Hát az osztálykirándulás elég vegyes volt, de inkább a felejthető kategóriába sorolnám >.<. Persze voltak nagyon jó pillanatok is, de mégsem az a *aztadaejóvolt* kirándulás.
Veszprémben voltunk, miután megérkeztünk, 30 perc gyaloglás után megérkeztünk a külvárosba, ami még szépnek sem nagyon volt mondható, nade egynapig elleszünk ott, gondoltam. Már a szobák körül is egy kisebb vita alakult ki, majd miután megoldottuk, kb 1 kor irány a belváros. Ott múzeumok, templomok jöttek. Majd kaptunk szabadidőt......kb 2 órát, hogy nézelődjünk.
És akkor megláttunk egy boltot ahol egész jó loliable táskák voltak :D, sőt......... És vettem magamnak egy cuki cseresznyés táskát XD. Persze egyenlőre semmihez nem tudom fölvenni( én és az előrelátás....) de majd igyekszem szerezni, egy olyan ruhát, amihez passzol :P. ( Fotót majd később róla)
A maradék időben fotózkodtunk egy parkban ami nagyon jóó volt <3,>
Másnap állatkert, ahol sok sok cuki állatka volt, meg úgy alapvetően szertem az állatkerteket.
Majd újabb szabadidő, és utána egy kis balhé( mondjuk úgy: A mi osztályunkban sosem a tényleges emberek bűnhődnek, azaz nincs nálunk igazság. Az egyik vizipipázik-> már jön a hatalmas balhé stb. a másik iszik, cigizik-> észre sem veszik, nem is érdekli a tanárokat. >.<. )
Majd a visszafelé út egy nagy unalom volt.........
( ez a kirándulást, most a legroszabb oldaláról mutattam be, de ki kelett adnom magamból)

A mai napom tételkidolgozásból , biosztanulásból fog állni -.-". Aztán holnap vissza a suliba, nagyon nem várom.

Egy kis panaszos leírást láthattatok tőlem, de a mai napon, még értelmes bejegyzést is tervezek.

Miku


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése