2010. május 26., szerda

Epeer ~


Ma kompetencia izé volt xD. Hát először egész jól ment de a végére az agyam helyén egy zokni lett .__.".De azért jók ezek az izék, mert már fél 12-kor haza lehet menni xD. Aztán gyors palacsintázás, majd irány a fogszabis :/.
És már 2 kor itthon voltam o.O, de ahelyett, hogy szegény Hetaliát folytattam volna Bioszt tanultam......és még a sugaras úszólyú halakat( ez a bonyolultabb neve a Halaknak xD) be kéne felyeznem. Közben végig epret ettem *.* nyamiiii~ imádom az epret. Szerintem egész nyáron csak azt fogok enni:P.
Miközben a sok hal és fejgerinchúros állatka között vergődtem, a gondolataim is elkalandoztak :D. Méghozzá a suliba...DE egészen máshogy.
( Íme egy kis szösszenet, a leendő lolimeet helyéről xD )
A sulink már alapból régies, és egészen hasonlít egy kastélyra ^.^
Ezeket az átalakításokat kéne végrehajtani rajta :
A folyósat szépen újrafesteni, egy egy képet felrakni, szépen kifaragott padokat elhelyezni. A Kémia+a melette lévő termek mind boltok lennének, ahol Baby, AP és egyéb neves márka boltjai lennének.
Az étkezőt szépen meg kéne csinálni, kovácsoltvas székekkel asztalokkal, sok sok virággal, és hatalmas pultokkal, ami tele lenne muffinal, tortákkal, cukorkával és finom teákkal, meg forrócsokival.
A kültéri focipályát át kéne alakítan( meg az egész kertet):kéne ültetni virágokat, fákat és az egésznek olyan lenne a hatása mintha a szabdban lennél.
A tornacsarnok meg koncertterem lenne, ahová bárkit meghívhatnánk, és lenyomnak nekünk egy jó kis magánkoncertet. :D
Az eddigi biosz terem helyére( ahol szerencsétlen állatok kipreparált testét tartják -.-") egy édes kis állatkert félét kéne csinálni, ahol kis nyuszik vannak, esetleg kiscica, kiskutya ^.^( persze ők is mind lejárhatnának a kertbe)
Az emeleten a könyvtár tele lenne Gothic Lolita Bible-kel és egyéb Loli vagy ahoz kapcsolódó könyvekkel. És persze lennének ott elkülönítve gyönyörű szobák ( a felső rész kis panzióféleség lenne)
És az egész Toldy a lolitaközösségé lenne.
Továbi ötleteket várok ^^

Chu ~
Miku ^.^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése