2010. augusztus 5., csütörtök

Jegyek

Ez most egy igencsak rövidke poszt lesz.
Ma jöttem haza Balatonról, ahova az LB-m hívott meg ^^. Nagyon jó volt, sokat hülyéskedtünk, DVD-tünk meg jól elvoltunk xD Sajnos az idő nem nagyon kedvezett a fürdésnek, de egyszer ígyis elmentünk vizibiciklizni :D. Az egyik legpoénosabb eset is ekkor volt: mi éppen mentünk ki a partra felfújni a matracot, amikor egy fiú odajön hozzánk . Mi kérdően nézünk rá ( Berta azt hitte a matracot segít nekünk felfújni :D) és erre megkérdezi, hogy nem akarunk e ingyen jegyet a Palaceba(vmi bulihely vagy miaszösz) O.O"""" Mi mondjuk, hogy kösz nem. Akkor ő tovább erősködik, hogy miért nem, mert kapnánk hozzá ingyen koktélt is......de mi még mindig nemet mondtunk xD. Ekkor kérdezi,hogy miért, csak nem szülőkkel vagyunk, mi meg mondjuk: de. Erre ő: sokaknak ez baj, de egy próbát megér, nem? ( nekünk persze eszünk ágában sem volt menni, főleg nem megkérdezni.) ÉS! végre eljut arra a pontra, hogy megkérdezze, hogy hány évesek is vagyunk tulajdon képpen. Válaszunk: 14..... erre ő nagyon hamar elhúzza a csíkot egy rövid "ja úgy tényleg más"  elmotyogása után.
Hát, valahogy nem nagyon hittük el neki, hogy azok valódi jegyek lehettek, de ha esetleg mégis, akkor valami hátulütője biztos lehetett a dolognak. Manapság ingyen semmit nem kap az ember, és miért pont ezt! kapná?
Ennyit erről.

Aztán a következő jóhír: .......MEGVAN A D'ESPAIRS RAY JEGYEM!!!!!!!!!!!!!JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ...
:D wááááááááááááááááá annyira örülök :D :D  Rögtön kiraktam a faliújságra a Versailles jegy mellé ^^ Ezek után az lesz a kérdés, hogy mit vegyek föl O.O"????? És valjuk be ez azért elég nagy probléma >.<...
Reménykedek, hogy lesz meet&greet ( LA-ban volt *__* bárcsak itt is lenne..)

bye: Miku ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése